search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:44
MENU CLOSE

Κέβιν Χάρτ: Αντί να στέλνετε την Εθνική Φρουρά, τι λέτε για τη σύλληψη των αστυνομικών; Τι λέτε για δικαιοσύνη;

02.06.2020 14:58
Κέβιν Χάρτ: Αντί να στέλνετε την Εθνική Φρουρά, τι λέτε για τη σύλληψη των αστυνομικών; Τι λέτε για δικαιοσύνη; - Media

 

Ο Κέβιν Χάρτ συνέχισε να εκφράζει την οργή του για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Καθώς συζήτησε τα τρέχοντα μέτρα προστασίας που ελήφθησαν σε ολόκληρη τη χώρα για να «σταματήσουν οι λεηλασίες και οι ταραχές», ο 40χρονος κωμικός πρότεινε «τη σύλληψη των άλλων αστυνομικών που συμμετείχαν στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ».

«Αυτό είναι ανατριχιαστικό», έγραψε το Σάββατο σε ανάρτησή του στο Twitter για τους τρεις αστυνομικούς που δεν έχουν συλληφθεί.

«Παρακολουθώ τις αποφάσεις που λήφθηκαν για να σταματήσουν οι λεηλασίες και οι ταραχές. Κλήθηκε η Εθνική Φρουρά… περιστρέφονται οι απαγορεύσεις της κυκλοφορίας. Τι λέτε να συλλάβετε τους άλλους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ; Τι λέτε για δικαιοσύνη;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής, μόνο ο πρώην αστυνομικός Derek Chauvin κατηγορήθηκε για δολοφονία τρίτου βαθμού και ανθρωποκτονία δεύτερου βαθμού για τη δολοφονία του 46χρονου Floyd στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Την Κυριακή, ο Hart δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου προέτρεπε τους δημοσιογράφους που κάλυπταν το ζήτημα να είναι «μέρος της λύσης» με την αφήγησή τους.

Ο Χάρτ ζήτησε από τα ΜΜΕ να επικεντρωθούν στις αδικίες που προκαλούν τις διαμαρτυρίες, αφού παρατήρησε ότι η αφήγηση άρχισε να μετατοπίζεται στις ταραχές και τις λεηλασίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10