search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Φλόριντα: Πήγε για καφέ στην κουζίνα της αλλά «έπεσε» πάνω σε δύο… αλιγάτορας που τσακώνονταν (Video)

03.06.2020 05:26
Φλόριντα: Πήγε για καφέ στην κουζίνα της αλλά «έπεσε» πάνω σε δύο... αλιγάτορας που τσακώνονταν (Video) - Media

 

Στη Φλόριντα μια γυναίκα λίγο μετά το πρωινό ξύπνημά της πήγε στην κουζίνα της για να κάνει καφέ. Ωστόσο την περίμενε ένα απίστευτο αλλά και τρομακτικό θέαμα καθώς δύο μεγάλοι αλιγάτορες μπροστά στην πόρτα της έδιναν σκληρή μάχη μεταξύ τους. 

Το βίντεο της εκπληκτικής συνάντησης στο Fort Myers δημοσιεύτηκε στο Facebook την περασμένη εβδομάδα από τη Susan Geshel. Όταν είδε για πρώτη φορά τα ερπετά πριν από τις 7 το πρωί, η Geshel δήλωσε  στο τοπικό ΜΜΕ The Fort Myers News-Press ότι ένας από τους αλλιγάτορες είχε καρφωμένο το στόμα του στην πόρτα της ενώ ο άλλος ήταν σε αναμονή σε απόσταση με το στόμα του ανοιχτό.

Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει την Geshel να καλεί τον σύζυγό της και αργότερα έκπληκτοι να βλέπουν ότι ένας από τους αλιγάτορες είχε σφίξει τα σαγόνια του στο σώμα του άλλου και το ώθησε στον τοίχο καθώς απομακρύνθηκαν από το σπίτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:05