search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:03
MENU CLOSE

«Αποκαλυπτική» τοποθέτηση ευρωβουλευτή: Εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη χωρίς παντελόνι (Video)

03.06.2020 07:26
Βόιο Κοζάνης: Θανατώνονται 2.500 μινκ – Θα ταφούν σε υγειονομική τάφρο - Media

 

«Θύμα» του ιού των… ευτράπελων κατά την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων την εποχή του κορωνοϊού έπεσε ένας ευρωβουλευτής, ο Ιρλανδός Λουκάς Μινγκ Φλάναγκαν.

Στην επίσημη ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής, ο οποίος συμμετείχε μέσω βιντεοκλήσης, εμφανίστηκε ντυμένος με το πουκάμισό του στο επάνω μέρος του σώματός του αλλά μόνο κάτι σαν εσώρουχο από κάτω.

Μάλιστα, ήταν καθισμένος σε ένα κρεβάτι εμφανώς ακατάσταστο.

Μάλιστα, Λουκάς Μινγκ Φλάναγκαν απτόητος έτριβε συνεχώς τους γυμνούς μηρούς του καθώς μίλησε σε μια επιτροπή γεωργίας για δύο λεπτά.

«Μόλις είχε επιστρέψει από τρέξιμο, έτσι ήμουν με το σορτς μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να φαίνεται κάπως αξιοσέβαστο! Αυτό δεν πήγε πολύ καλά» είπε ο ίδιος στο στο Reuters, προσπαθώντας να εξηγήσει την αλλοπρόσαλλη εμφανισή του.

Ο Φλάναγκαν ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά-Βόρεια Πράσινη Αριστερά.

Η ανάλαφρη απάντησή του τον έκανε να κερδίσει τη συμπάθεια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου πολλοί μοιράστηκαν τα δικά τους ευτράπελα περιστατικά με βιντεοκλήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02