search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:28
MENU CLOSE

Επεισόδια στην αμερικανική πρεσβεία – Μολότοφ και χημικά – 12 προσαγωγές (Photos|Video)

03.06.2020 17:57
5086966

 

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο μετά τις 20.30 της Τετάρτης έξω από το κτίριο της Αμερικανικής πρεσβείας στη Βασιλίσσης Σοφίας, στο περιθώριο διαδήλωσης για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Σε 12 προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων. Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, προσπάθησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές.

Σημειώνεται επίσης, ότι έχει αποκατασταθεί πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλους τους δρόμους της περιοχής, εκτός από ένα τμήμα της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είναι γεμάτο από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Νωρίτερα, άγνωστοι έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων στο Κολωνάκι, ενώ πέταξαν πέτρες εναντίον κλούβας των ΜΑΤ στην Ηρώδου Αττικού.

 

Η πορεία ξεκίνησε από το Σύνταγμα με κατεύθυνση προς την αμερικανική πρεσβεία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στον αμερικανικό λαό, που διαμαρτύρεται για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26