search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:03
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Στον υπολογιστή της 34χρονης Ιωάννας αναζητά απαντήσεις η αστυνομία

04.06.2020 07:55
Επίθεση με βιτριόλι: Στον υπολογιστή της 34χρονης Ιωάννας αναζητά απαντήσεις η αστυνομία - Media

 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της επίθεσης εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, και όπως όλα δείχνουν, η άκρη του νήματος κρύβεται σε έναν υπολογιστή που είχε στοιχεία και φωτογραφίες από τις προηγούμενες σχέσεις της, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Σε αυτόν τον υπολογιστή έχουν εστιάσει πλέον οι αστυνομικές Αρχές, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την αδίστακτη μαυροφορεμένη γυναίκα μετά και την κατάθεση του πρώην συντρόφου της 34χρονης.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, που ήταν από τους πρώτους που εκλήθησαν να καταθέσουν, είπε αρκετά:

«Με την Ιωάννα χωρίσαμε την Παρασκευή, λίγες ημέρες πριν από την επίθεση. Την Κυριακή πήγα και μάζεψα τα πράγματά μου από το σπίτι της και έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Δεν είχα αντιληφθεί να κινδυνεύει από κάπου, ούτε μου είχε εκφράσει κάποιον φόβο της. Περάσαμε την περίοδο της καραντίνας μαζί. Αφορμή στάθηκαν κάποια πράγματα που ανακάλυψα όταν μου ζήτησε να της μεταφέρω κάποια αρχεία στον υπολογιστή της» αποκάλυψε και πρόσθεσε:

«Διαπίστωσα ότι διατηρεί αρχείο από προηγούμενες σχέσεις της. Από αυτά που ανακάλυψα εκτιμώ ότι μπορεί να έχει κάποια σχέση πρόσωπο του στενού περιβάλλοντός της με την επίθεση».

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να περιέγραψε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς τα αμαρτωλά» ντοκουμέντα και τα μυστικά που κρύβει ο υπολογιστής της Ιωάννας.

Είναι τόσο ο υπολογιστής όσο και τα στοιχεία που αναμένεται να προκύψουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που ίσως καταφέρουν να ρίξουν επιτέλους φως σε αυτήν την υπόθεση.

Σύμφωνα πάντα με την «Espresso», μετά την εισαγγελική παραγγελία άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου και οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έδωσαν τα δεδομένα στους αστυνομικούς.

Η ουσιαστική ανάλυση και η έρευνα των διωκτικών Αρχών αναμένονται τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδας, λόγω του όγκου των δεδομένων που έχουν περιέλθει στο ερευνητικό τους πεδίο.

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της 34χρονης,. Απόστολος Λύτρας, υποστήριξε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ότι η Ιωάννα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί τι της έχει συμβεί ωστόσο λόγω του σοκ που έχει υποστεί δε είναι σε θέση να θυμηθεί λεπτομέρειες από την επίθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:03