search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:43
MENU CLOSE

Τα βρήκε με Acun ο ΣΚΑΪ: Πέντε reality προγράμματα τη νέα σεζόν

04.06.2020 08:35
Τηλεόραση: Κυκλοφόρησε το trailer με τους διάσημους του φετινού Survivor (Video) - Media

 

Αρχή με την τελευταία μιντιακή είδηση που έχει να κάνει με το reality show που έκλεισε στον ΣΚΑΪ για να μεταδοθεί από τη νέα σεζόν.

Πρόκειται για το «Makeover Show» (αν παραμείνει με την ίδια ονομασία ή όχι, άγνωστο προς ώρας) όπου συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Και πιθανώς να το παρουσιάσει η πανέμορφη Κρητικά, Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο δεν θα είναι το μόνο reality που θα βγει από το κανάλι του Φαλήρου.

Τα βρήκε με Acun ο ΣΚΑΪ: Πέντε reality προγράμματα τη νέα σεζόν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.gr υπήρξε συμφωνία, μετά από αρκετό καιρό διαφωνιών, με την «Acun Medya» του Ατζούν Αλιτζαλί και για την επόμενη σεζόν, και η οποία συμπεριλαμβάνει την προβολή και του «Voice», και του «My Style Rocks» (του οποίου το σκηνικό είχε ξηλωθεί πρόσφατα) αλλά και του επόμενου «Survivor».

Και φυσικά υπάρχει και το «Big Brother» που το… έφαγε για φέτος η πανδημία αλλά θα προβληθεί, κι αυτό, από τη νέα σεζόν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:42