16/07/2020 16:48:14

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ βρίσκεται μαζί με τους εργαζόμενους στην Υγεία

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ βρίσκεται μαζί με τους εργαζόμενους στην Υγεία  - Media

 

Στάση εργασίας και πολύμορφες κινητοποιήσεις σε νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Υγειονομικές Περιφέρειες πραγματοποιούν από το πρωί οι εργαζόμενοι στις δημόσιες μονάδες Υγείας, στο πλαίσιο της μέρας πανελλαδικής δράσης για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων στην Υγεία-Πρόνοια.

Στον «Ευαγγελισμό», μετά από κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, αρχικά έγινε συγκέντρωση στα ΤΕΠ ενάντια στις απολύσεις συμβασιούχων, καθώς το επόμενο διάστημα πρόκειται να απολυθούν επικουρικοί και συμβασιούχοι μέσω ΟΑΕΔ.

Εξάλλου κινητοποιήσεις γίνονται στο «Λαϊκό», στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, στο «Θριάσιο», στο «Αγία Όλγα», στο «Αττικόν», «ΚΑΤ», «Άγιος Σάββας», «Σωτηρία».

Κινητοποιήσεις έγιναν στην Θεσσαλονίκη στο Θεαγένειο νοσοκομείο, στη Λάρισα, στη Νάουσα, στην Άρτα και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας

«Σήμερα, Μέρα Πανελλαδικής Κινητοποίησης στην Υγεία, για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Όλοι, συμβασιούχοι του ΟΑΕΔ, του ΕΟΔΥ, εργαζόμενοι με ατομικές συμβάσεις, εργολαβικοί εργαζόμενοι, επικουρικοί γιατροί, νοσηλευτές, εδώ και τώρα να μονιμοποιηθούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δεν περισσεύει κανείς. Το ΚΚΕ βρίσκεται μαζί τους στον αγώνα για το δίκαιο αίτημά τους», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, «για τη Μέρα Πανελλαδικής Κινητοποίησης στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.