search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:27
MENU CLOSE

ΗΠΑ-Μπρούκλιν: Δύο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν και ένας μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή με ύποπτο (Videos)

04.06.2020 10:27
ΗΠΑ-Μπρούκλιν: Δύο αστυνομικοί πυροβολήθηκαν και ένας μαχαιρώθηκε σε συμπλοκή με ύποπτο (Videos) - Media

 

Δύο αξιωματικοί της Νέας Υόρκης πυροβολήθηκαν και ένας τρίτος μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια βίαιης συμπλοκής στο Μπρούκλιν αργά το βράδυ της Τετάρτης εν μέσω των οργισμένων διαδηλώσεων εναντίον της αστυνομίας στις ΗΠΑ. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η υπόθεση σχετίζεται άμεσα με τις διαμαρτυρίες.

Η αντιπαράθεση με τον ύποπτο ξεκίνησε μετά την απαγόρευση της κυκλοφορίας της πόλης όταν φέρεται να πλησίασε έναν αστυνομικό της NYPD και τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

Πολλοί αστυνομικοί κατέφθασαν στον τόπο της συμπλοκής, και όταν ένας από τους αυτούς έβγαλε το πιστόλι του, ο ύποπτος προσπάθησε να του το πάρει από τα χέρια αλλά το όπλο έπεσε και εκπυρσοκρότησε δύο φορές, χτυπώντας έναν αξιωματικό στην παλάμη και έναν άλλο στο μπράτσο.

Ένας άλλος αστυνομικός τελικά άνοιξε πυρ και τραυμάτισε σοβαρά τον ύποπτο. Οι τραυματίες αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Kings County και τα τραύματά τους δε θεωρούνται επικίνδυνα για την ζωή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:21