search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:33
MENU CLOSE

Παραίτηση προέδρου ΟΣΕ με αιχμές κατά Καραμανλή: Αδύνατη η όποια «παραγωγική συνεργασία με τον υπουργό»

04.06.2020 10:45
spiliopoylos-karamanlis.jpg

 

Με ευθείες αναφορές κατά του υπουργού υποδομών και μεταφορών Κ. Καραμανλή, συνόδευσε την επίσημη ανακοίνωση της παραίτησης του ο πρώην – από προχθές – πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Κ. Σπηλιόπουλος.

Ο Αχαιός πολιτικός στην δημοσιοποίηση της παραίτησής του αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Υπέβαλα σήμερα (σ.σ. χθες 3/6/2020) την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ. Και αυτό διότι δεν κατέστη δυνατή η οποιαδήποτε παραγωγική συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών, η οποία θα ήταν αναγκαία και επωφελής για τον Οργανισμό, παρά τις συνεχείς προσπάθειες που κατέβαλα για το σκοπό αυτό.»

Σύμφωνα με πληροφορίες ποτ επικαλείται το patrastimes.gr ο κ. Σπηλιόπουλος στην αναλυτική επιστολή παραίτησής του κάνει συγκεκριμένες αναφορές στις δυσκολίες και τα προσκόμματα που συνάντησε κατ’ επανάληψη παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να υπάρξει συνεργασία με τον κ. Καραμανλή, χωρίς ωστόσο να επιτευχθεί ποτέ κάτι τέτοιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:32