search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Παπάς.. μπέρδεψε τις κηδείες: «Ντροπή στους Έλληνες! Πέθανε η Άννα Φόνσου και δεν ήρθε κόσμος» (Video)

04.06.2020 11:31
Παπάς.. μπέρδεψε τις κηδείες: «Ντροπή στους Έλληνες! Πέθανε η Άννα Φόνσου και δεν ήρθε κόσμος» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε η Άννα Φόνου αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έλαβε ούτε μια πρόσκληση από την παρουσιάστρια. Στη συνέχεια χαρακτήρισε πολύ έξυπνη την κίνησή της να αποχωρήσει έστω και για λίγο από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ με αφορμή μια ερώτηση για την ηλικία της, η Άννα Φόνσου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα, όταν βρέθηκε στην κηδεία της ξαδέρφης της, η οποία είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με την ηθοποιό.

«Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορωνοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει΄δεν ντρέπονται οι Έλληνες;΄ Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”. Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. Λέει “που είναι;”. Του λέω “εγώ είμαι” και μου απαντάει “γιατί είσαι τόσο νέα;”» ανέφερε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:11