search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:30
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ημερών η σύλληψη της δράστιδος – Η αστυνομία έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της

04.06.2020 11:57
Επίθεση με βιτριόλι: Θέμα ημερών η σύλληψη της δράστιδος – Η αστυνομία έχει καταγεγραμμένη τη φωνή της - Media

 

Θέμα ημερών κρίνει η αστυνομία τη σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema, οι αστυνομικοί είναι αισιόδοξοι, καθώς είναι σε θέση να γνωρίζουν τη φωνή της δράστιδος, έχοντας εντοπίσει το ηχητικό υλικό από τον τηλεφωνικό θάλαμο απ’ όπου η δράστιδα κάλεσε τον ταξιτζή.

Καλούνται στην Ασφάλεια πρώην σύντροφος της 34χρονης και ένας φίλος της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε 25 ανέρχονται τα άτομα που έχου κληθεί,μέχρι στιγμής, να καταθέσουν για την υπόθεση.

Πρόκειται για άτομα που ανήκουν στο φιλικό, οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον της Ιωάννας, ενώ η αστυνομία παίρνει συνεχώς καταθέσεις από περίοικους.

Εκτός από τις γυναίκες που εξετάζονται από την αστυνομία, θα κληθούν και δύο άντρες για κατάθεση. Πρόκειται για έναν πρώην σύντροφό της με τον οποίο είχε μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, η οποία ακόμα δεν έχει λήξει, και έναν στενό της φίλο, με τον οποίο ταξίδεψε πρόσφατα στο εξωτερικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:26