search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:46
MENU CLOSE

COSMOTE TV: Δυναμικό come back για τη χιουμοριστική εκπομπή «Στο Πλεχτό» τον Ιούνιο

04.06.2020 13:13
COSMOTE TV: Δυναμικό come back για τη χιουμοριστική εκπομπή «Στο Πλεχτό» τον Ιούνιο - Media

 

Η δημοφιλής ψυχαγωγική εκπομπή της COSMOTE TV, «Στο Πλεχτό», επιστρέφει με νέα επεισόδια, από την Δευτέρα 15 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00, στο COSMOTE SPORT 1HD. Το επεισόδιο της Δευτέρας θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV, ελεύθερα για το κοινό.

Οι αγαπημένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αλέξανδρος Τσουβέλας, Μάκης Παπασημακόπουλος και Διομήδης Πιτουράς, βγάζουν «κόκκινη κάρτα» στον κορωνοϊό και, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, αναλαμβάνουν και πάλι δράση. Χιούμορ, γέλιο και άφθονος σχολιασμός -ποδοσφαιρικός και όχι μόνο- έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα νέα επεισόδια. Από την εκπομπή δεν μπορούν να λείπουν τα σχετικά αφιερώματα και οι στήλες περιεχομένου και αυτοσχεδιασμού, όπως «Τιναφτορε», «Scouting report», «Ναϊντίλα» κ.ά., μέσα από τη μοναδική ματιά των τεσσάρων παρουσιαστών.

Όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Στο Πλεχτό», αμέσως μετά την προβολή τους, θα είναι διαθέσιμα, δωρεάν, στους on demand καταλόγους της COSMOTE TV.

Η εκπομπή ανήκει στο πρόγραμμα με πρωτότυπες παραγωγές της COSMOTE TV για το ελληνικό κοινό.

Την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής «Στο Πλεχτό» έχει αναλάβει το Comedy Lab.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:46