search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:35
MENU CLOSE

Το Twitter στην αναζήτηση «ρατσιστής» εμφανίζει πρώτο τον Ντόναλντ Τραμπ

04.06.2020 14:26
Μέρι Τραμπ: Η Μέρκελ είναι απείρως εξυπνότερη από τον Ντόναλντ και αυτό τον κάνει έξαλλο - Media

 

Το «σίριαλ» μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Twitter φαίνεται να παίρνει νέες διαστάσεις, καθώς οι χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση με τη λέξη «ρατσιστής» στα αγγλικά (δηλαδή «racist») θα δουν να εμφανίζεται στα αποτελέσματα ο λογαριασμός του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ!

Τη σύνδεση του Τραμπ με την αναζήτηση του όρου «ρατσιστής» στο Twitter επισημαίνει δημοσίευμα στον βρετανικό Independent.

«Αναζητώντας “ρατσιστής” στο Twitter εμφανίζει τον Ντόναλντ Τραμπ στα κορυφαία αποτελέσματα» τιτλοφορείται το σχετικό δημοσίευμα.

Μετά τη σχετική αναζήτηση, πρώτος στην κατηγορία «Άτομα» εμφανίζεται ο λογαριασμός του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο λογαριασμός του Τραμπ εμφανίζεται πρώτος στην αναζήτηση «ρατσιστής» στο Twitter

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : TWITTER.COM

Ο λογαριασμός του Τραμπ εμφανίζεται πρώτος στην αναζήτηση «ρατσιστής» στο Twitter

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, παρότι το Twitter πραγματοποιεί «στοχευμένες» αναζητήσεις ανάλογα με τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί από κάθε λογαριασμό, εντούτοις, πολλοί χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα παρατήρησαν το ίδιο αποτέλεσμα.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο αλγόριθμος αναζήτησης του Twitter λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο, το Twitter έχει αναφέρει πως όταν ένας λογαριασμός αναφέρεται συχνά με έναν συγκεκριμένο όρο από τους χρήστες, τότε ο λογαριασμός συνδέεται με τον όρο στη μηχανή αναζήτησης του Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:34