search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:43
MENU CLOSE

H Δήμητρα Γαλάνη προσκαλεί στο Mega τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι

05.06.2020 09:04
H Δήμητρα Γαλάνη προσκαλεί στο Mega τον Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι  - Media

 

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι παρουσιάζει στις 11 το βράδυ της Παρασκευής η Δήμητρα Γαλάνη, προσφέροντας στους θεατές ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο και τον κόσμο.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται δύο τραγουδοποιοί-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, οι οποίοι μαζί με τη μεγάλη ερμηνεύτρια θα μας χαρίσουν μουσική περιπλάνηση στον ερωτικό λόγο μέσα από τραγούδια που έχουμε λατρέψει.

Πρόκειται για την ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιό Κατερίνα Πολέμη, καθώς και τον ταλαντούχο συνθέτη Ευστάθιο Δράκο

Ειδική συμμετοχή θα έχει η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, όπως επίσης, ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.

Προσκεκλημένος στην εκπομπή “Στο σπίτι με την Δήμητρα Γαλάνη” θα είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15