search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:36
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: «Μίλησε» το τηλεφώνημα της «γυναίκας με τα μαύρα» (Video)

05.06.2020 13:39
«Υπόθεση βιτριόλι»: Μηνύσεις προαναγγέλλει ο δικηγόρος του 40χρονου - «Του έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι» (Video) - Media
 
Ενώ τα στοιχεία δείχνουν ότι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης στην Καλλιθέα είχε επιχειρήσει να εκτελέσει το σχέδιό της και μια μέρα νωρίτερα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της προκειμένου να ανασυνθέσει πλήρως το παζλ της επίθεσης και να καταλήξει στους ενόχους της αποτρόπαιας πράξης.
 
Για την ώρα, το βάρος πέφτει στο ηχητικό ντοκουμέντο που οι αρχές έχουν στα χέρια τους, όπως ανφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Aπό το κέντρο της Αθήνας και από τηλεφωνικό θάλαμο η μυστηριώδης γυναίκα έκανε το τηλεφώνημα και έκλεισε το ραντεβού με την εταιρεία ραδιοταξί, που την απομάκρυνε αμέσως μετά τη φρικιαστική πράξη της, από τον τόπο της επίθεσης με το βιτριόλι.
 
Το τηλεφώνημα έγινε το βράδυ της Τρίτης και ήταν διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων. Η 34χρονη Ιωάννα, άκουσε το ηχητικό ντοκουμέντο αλλά δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τη φωνή της γυναίκας.
 
Η συνομιλία της γυναίκας με την εταιρεία ραδιοταξί μπορεί να καταγράφηκε, αλλά η ύποπτη δεν χρησιμοποίησε ξανά την τηλεκάρτα, που έκλεισε το ραντεβού. Οι αρχές προσπαθούν από τους σειριακούς αριθμούς της τηλεκάρτας να εντοπίσουν το σημείο απ΄όπου την αγόρασε.
 
Γυναίκα ήταν η οδηγός του ταξί, που περίμενε την ύποπτη στην οδό Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση στην Ιωάννα και την μετέφερε στο Παγκράτι και η περιγραφή που έδωσε γι΄αυτήν, ταιριάζει απόλυτα με την περιγραφή της Ιωάννας.
 
Ψάχνοντας το… βιτριόλι
Tην ίδια ώρα συνεχίζονται οι καταθέσεις και με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες. Σημαντική φέρεται να θεωρείται η μαρτυρία οδηγού ταξί αλλά και ατόμων από το περιβάλλον της κοπέλας. Οι αστυνομικοί έχουν επίσης στα χέρια τους πάνω από 25 καταθέσεις από το οικογενειακό , φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Ωστόσο καταθέσεις αναμένεται να δώσουν δύο ακόμη άντρες. Ένας πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο είχε μακροχρόνια δικαστική διαμάχη που δεν έχει λήξει, αλλά και ένας ακόμη άντρας με τον οποίο είχε κάνει ταξίδια στο εξωτερικό.

Παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστις. Στο κέντρο της Αθήνας σε συγκεκριμένες οδούς υπάρχουν καταστήματα χημικών που κάποιος μπορεί να προμηθευτεί βιτριόλι εάν το επιθυμεί. Καθώς για την αγορά μικρών ποσοτήτων δεν χρειάζονται προϋποθέσεις. Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο να χρησιμοποίησε το διαδίκτυο και για την αγορά αλλά και για τον τρόπο που θα το χρησιμοποιούσε χωρίς να τραυματιστεί η ίδια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34