search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:44
MENU CLOSE

Η Κέιτ Μπλάνσετ είχε ατύχημα με αλυσοπρίονο στο σπίτι της

05.06.2020 15:15
Η Κέιτ Μπλάνσετ παραγωγός σε ταινία που πρωταγωνιστεί ο Άρης Σερβετάλης (Video) - Media

 

Είναι δύο φορές βραβευμένη για Όσκαρ, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εν ζωή ηθοποιούς, ήταν πρόεδρος του Φεστιβάλ τον Καννών και την πάτησε με ένα… αλυσοπρίονο στο σπίτι της.

Ο λόγος για την Κέιτ Μπλάνσετ που είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της στη νότια Αγγλία, που της προκάλεσε πολύ φόβο παρά κακό, αφού τη γλίτωσε με μια «μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι».

Η αποκάλυψη του ατυχήματος έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε την περασμένη εβδομάδα με την πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρντ στο podcast της.

«Είμαι καλά. Είχα ένα μικρό ατύχημα με ένα αλυσοπρίονο χθες, κάτι που μοιάζει πολύ πολύ συναρπαστικό, όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι», είπε η Μπλάνσετ, προσθέτοντας: «εκτός από μια μικρή γρατζουνιά στο κεφάλι, πάω καλά».

Η Τζούλια Γκίλαρντ, πρωθυπουργός της Αυστραλίας την περίοδο 2010-2013 της είπε «Να είστε προσεκτική με αυτό το αλυσοπρίονο. Έχετε ένα πολύ διάσημο κεφάλι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα ήθελε να βλέπει γρατζουνιές».

Η διάσημη πρωταγωνίστρια, που ζει με την οικογένειά της κοντά στην πόλη Τάνμπριτζ Ουέλς, στο Κεντ, εξήγησε ότι βοηθούσε τον μεγαλύτερο γιο της να μελετήσει στο σπίτι, καθώς οι εξετάσεις του είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Μετά την εμπειρία αυτή, η ηθοποιός είπε ότι νιώθει «τεράστιο σεβασμό» για τους εκπαιδευτικούς, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να πληρώνονται καλύτερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:43