search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:37
MENU CLOSE

«Ξεσάλωσε» ο Ερντογάν: Σκέφτεται… δημοψήφισμα για να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία (Video)

05.06.2020 17:37
«Ξεσάλωσε» ο Ερντογάν: Σκέφτεται... δημοψήφισμα για να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία (Video) - Media
 
Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προκλήσεις από μεριάς Τουρκίας, με την τελευταία να αφορά την Αγία Σοφία και τη βούληση του Ερντογάν να τη μετατρέψει σε τζαμί.
 
Ο Τούρκος πρόεδρος ζήτησε από ανώτατους αξιωματούχους της κυβέρνησής του να εξετάσουν ενδελεχώς όλες τις πτυχές ούτως ώστε η Αγία Σοφία να μετατραπεί σε τέμενος.
 
Το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός πως ο Ερντογάν δήλωσε πως ο τουρκικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την τύχη της Αγίας Σοφίας, παραπέμποντας σε δημοψήφισμα, μια γνώριμη τακτική του Τούρκου προέδρου.
 
Την ίδια στιγμή, στην επιτροπή που συζήτησε το θέμα της Αγίας Σοφίας συζητήθηκε και η αλλαγή του εκλογικού νόμου, ώστε το ελάχιστο ποσοστό που χρειάζεται να συγκεντρώσει ένα κόμμα για να μπει στη Βουλή να μειωθεί.
 
Η δημοτικότητα του Τούρκου πρόεδρου φθίνει όσο περνάει ο καιρός, όπως και του κόμματος που τον στηρίζει, των «Γκρίζων Λύκων».
 

Πηγή: Mega Channel
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:36