search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:44
MENU CLOSE

Τρύφωνας Σαμαράς: Η Δέσποινα Βανδή μου χρωστάει μια συγγνώμη

06.06.2020 11:54
Τρύφωνας Σαμαράς: Η Δέσποινα Βανδή μου χρωστάει μια συγγνώμη - Media

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για το J2US και τις κόντρες του στο show. 

Μίλησέ μου για την απόφασή σου να συμμετέχεις ως παίκτης στο τηλεοπτικό σόου «Just the 2 of us».
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίστηκε τώρα το σόου, καθώς είχε διακοπεί λόγω του κορωνοϊού. Πολλές παραγωγές σταμάτησαν, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε την πρωτοβουλία, έκανε άριστη διαχείριση, για να μπορούμε να είμαστε υγιείς, καθώς κάθε εβδομάδα εξεταζόμαστε για να μη γίνει κάτι με τον κορωνοϊό. Έτσι το «Just the 2 of us» είναι πάλι στις οθόνες μας.

Κάθε φορά που εμφανίζεσαι, υπάρχει αγωνία, καθώς κάνεις την ανατροπή, πολλά είναι τα σχόλια που διαδέχονται την παρουσία σου.
Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι αποχωρεί και το παιχνίδι είναι σαν να ξεκινάει πάλι από την αρχή. Γιατί έχετε αγωνία, για να ακούσετε την ωραία μου φωνή (γέλια);

Θεωρείς πως έχεις ωραία φωνή;
Έχω μια καλή φωνή, που θέλει πάρα πολλή δουλειά. Στο σόου με πιάνει άγχος όταν ανεβαίνω να τραγουδήσω, κι είναι η πρώτη φορά που τραγουδάω live, γιατί ό,τι κι αν έχω κάνει, στην Αμερική που εμφανίστηκα και σε διάφορα άλλα σόου, ήταν όλα play back, γιατί μου αρέσει το σόου και θέλω να μπορώ να κινούμαι, οπότε «έγραφα» τα τραγούδια για να έχω περισσότερη άνεση. Κάθε φορά που ανεβαίνω για να τραγουδήσω, μου κόβονται τα πόδια, ενώ έχω εμφανιστεί σε σόου, σε παραστάσεις, αυτό βέβαια είναι κάτι καινούργιο.

Φοβάσαι όταν έρχεται η ώρα της κριτικής;
Δεν είναι ότι φοβάμαι, στο σόου πήγα γιατί μου αρέσει να περνάω καλά και να διασκεδάζω τον κόσμο. Φωνή δεν έχω, οπότε δεν μπορώ να έχω απαίτηση να μου βάλουν 10. Ίσα ίσα, όταν μου βάζουν μεγάλο βαθμό, όπως το 8, να σου πω την αλήθεια, απορώ.

Είσαι μια προσωπικότητα, που με τα καμώματά σου «ρυθμίζεις» το βαθμό τηλεθέασης. Το φέρσιμό σου, οι ατάκες σου, ακόμα και η ενδυματολογική άποψή σου.
Δεν εξαρτάται από την εμφάνιση, όσο επειδή έχω αυτήν την άνεση, μάλλον επειδή δεν περιμένω ότι θ’ ακούσω καλά λόγια, λόγω του τραγουδιού. Έχω την άνεση του να μπορώ να μιλήσω, επίσης δεν είμαι ηθοποιός ή τραγουδιστής, γιατί βλέπουμε ηθοποιούς και τραγουδιστές που είναι στο σόου, να είναι αγχωμένοι για να νικήσουνε, κι αν θα τουε πουν για τη φωνή τους… Εγώ δεν το έχω αυτό το άγχος.

Παίζει ρόλο το ότι ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ καλός σου φίλος, κάτι για το οποίο «κατηγορήθηκες»;
Έχω αποδείξει αν αρέσω στον κόσμο, πολύ πιο πριν από τον κ. Κοκλώνη. Το αν είμαι φίλος με κάποιον, δεν σημαίνει ότι θα έχω καλύτερη αντιμετώπιση, ίσα- ίσα που, όταν είσαι φίλος με κάποιον, τότε έχεις πολύ πιο σκληρή αντιμετώπιση. 

Είναι αυστηρός κριτής σου ο Νίκος Κοκλώνης, λόγω της φιλίας σας;
Ναι, φυσικά, μάλιστα, στην τελευταία εμφάνιση που έκανα, μου είπε: «Είσαι σαν τσιγγανάκι» (γέλια). Του απάντησα: «Δεν το είπες, όμως, την ώρα της εμφάνισης».

Πολλοί θεωρούν ότι υπάρχει πολιτική, «κατασκευάζονται» διάφορα, για χάρη της τηλεθέασης.
Ποτέ, γιατί όταν κάτι προσπαθείς να το κάνεις, ποτέ δεν βγαίνει αληθινό. Μέχρι και το «amazing», ο Νίκος μού έλεγε να μην το βάλω, κι ήταν κάτι που ο κόσμος το αγάπησε και τώρα μου λένε να ξανακάνω κάτι τέτοιο.

Εννοείς κάτι «ατακαδόρικο»;
Ναι, αλλά αυτό δεν γίνεται, αυτό μπορεί να συμβεί ξαφνικά, δεν είναι κάτι κατασκευασμένο.

Λόγω της σκηνικής παρουσίας σου και των λεγομένων σου, έχεις προκαλέσει την αντίδραση πολλών ανθρώπων της σόουμπιζ, γνωστών και φίλων σου, όπως στην περίπτωση του Λάκη Γαβαλά.
Έχω συνηθίσει… Κι όταν ήμουν στο «Dancing with the stars» τα ίδια άκουγα, έβγαινε ο κάθε λογής κι έλεγε το μακρύ και το κοντό του για μένα. Έτσι συμβαίνει όταν είσαι στην επικαιρότητα, αυτά ακούς κι αυτά τραβάς. Ειδικά για τον Λάκη Γαβαλά, δεν περίμενα να εκφράζεται έτσι, μου έδειξε μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Δεν το περίμενα αυτό από τον Λάκη.

Ποιο σχόλιο σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο ως τώρα;
Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιό της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη. Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μού χρωστάει μια συγγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει είναι σαν να μου ζήτησε συγγνώμη. Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο. Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου… Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα έχουν καλμάρει τα πράγματα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40