search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:43
MENU CLOSE

«Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη – Να δικαιωθεί η ψυχούλα της» – Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα

07.06.2020 09:18
«Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη - Να δικαιωθεί η ψυχούλα της» - Συγκλονίζει ο σύζυγος της 27χρονης που έπεσε σε κώμα μετά τη γέννα - Media

 

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση της 27χρονης Δώρας από το Βαρθολομιό, που μετά την γέννηση του γιου της, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, έπεσε σε κώμα και ήταν για 19 ημέρες εγκεφαλικά νεκρή, πριν καταλήξει το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου.

Ο σύζυγός και η οικογένειά της ζητούν να μάθουν τι συνέβη και χάθηκε η νεαρή γυναίκα ενώ εισήλθε στο νοσοκομείο για να γεννήσει.
Στο θέμα έχουν παρέμβει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ενώ ήδη μέσω της δικηγόρου της οικογένειας Ιωάννας Παναγοπούλου.

Σε δηλώσεις του χθες στο ilialive.gr και την ΕΡΤ, τις πρώτες μετά το θάνατο της 27χρονης, ο σύζυγός της Τάσος Καλογερόπουλος ζήτησε να αποδωθεί δικαιοσύνης για να αναπαυθεί η ψυχή της συζύγου του.

“Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη και ζητάμε και την βοήθεια του κυρίου υπουργού του κ. Κικίλια, να μας βοηθήσει για να δικαιωθεί η ψυχή της γυναίκας μου. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση ακόμα και όταν μας είπαν ότι η Δώρα έφυγε από τη ζωή” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κουνιάδος της 27χρονης Ζήσης Τσέτσελας ανέφερε ότι “… είναι δύσκολη πορεία από δω και πέρα για την οικογένεια, για όλους μας, έχει πάρει το δρόμο της η κατάσταση, η υπόθεση, ελπίζω να είναι γρήγορα τα αποτελέσματα από την δικαιοσύνη, και από το υπουργείο. Είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος, όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, ελπίζουμε αυτή τη φορά να υπάρξει πραγματικά δικαιοσύνη. Όχι μόνο να την λέμε αλλά κάποια στιγμή να την δούμε κιόλας… Όσοι είναι υπεύθυνοι για αυτό το γεγονός που συνέβη σε αυτή την νεαρή γυναίκα – μάνα, να πληρώσουν πραγματικά και να μην ξανά κάνουν αυτή τη δουλειά”.

Η πρώτη ξαδέρφη της Δώρας, Κατερίνα Κοτσέτα είπε χαρακτηριστικά “έκλεισε το σπίτι μας”…

“Το μόνο που ζητάμε είναι δικαίωση, να δικαιωθεί η ψυχούλα της. Τίποτε άλλο… Έκλεισε η αυλή μας. 11.20 ήταν η τελευταία φορά που γελάσαμε, όταν ανακοινώθηκε ότι το παιδί γεννήθηκε. Θέλουμε από δω και πέρα να δικαιωθεί η ψυχούλα της, τίποτε άλλο. Έκλεισε το σπίτι μας! Όπως έκανε αυτό το κακό, αν το έκανε, να τιμωρηθεί. Αυτό μόνο…” κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33