search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Βρετανός διασώθηκε έπειτα από έξι ημέρες παραμονής του μέσα σε μια μισοάδεια τσιμεντένια δεξαμενή

07.06.2020 12:09
Βρετανός διασώθηκε έπειτα από έξι ημέρες παραμονής του μέσα σε μια μισοάδεια τσιμεντένια δεξαμενή - Media

 

Ένας Βρετανός, ο οποίος πέρασε έξι ημέρες εγκλωβισμένος μέσα σε μια τσιμεντένια δεξαμενή νερού βάθους τεσσάρων μέτρων, όπου έπεσε καθώς τον κυνηγούσε ένας σκύλος στο νησί θέρετρο της Ινδονησίας, Μπαλί, διασώθηκε χθες Σάββατο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Μια ομάδα διασωστών κατάφερε να ανεβάσει στο έδαφος τον 29χρονο Τζέικομπ Ρόμπερτς αφού ειδοποιήθηκε από έναν αγρότη του χωριού Πέκατου.

“Ένας ντόπιος, ο οποίος πήγαινε να ταϊσει τις αγελάδες του, άκουσε τις εκκλήσεις του Τζέικομπ για βοήθεια”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο επικεφαλής έρευνας και διάσωσης της περιοχής Γκέντε Νταρμάντα.

Ο Ρόμπερτς έσπασε το πόδι του όταν σκόνταψε και έπεσε στην σχεδόν άδεια δεξαμενή. Όπως είπε στις αρχές προσπαθούσε να ξεφύγει από έναν σκύλο που τον κατεδίωκε μέσα στο χωριό.

“Φαινόταν αδύνατος και είχε τραυματιστεί”, είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νότιας Κούτα Γιουσάκ Αγουστίνους Σουάι μετά την διάσωσή του.

Η αστυνομία τον μετέφερε για νοσηλεία σε ένα γειτονικό νοσοκομείο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:30