search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:13
MENU CLOSE

«Την είδα να μπαίνει στο βαν με έναν άνδρα» – Μαρτυρία «φωτιά» για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

07.06.2020 13:02
Μαντλίν ΜακΚάν: Συνεχίζονται οι έρευνες στο χωράφι στο Ανόβερο - Βρέθηκε υπόγειο - Media

 

Παλιές καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων -που είχαν δει τη μικρή Μαντλίν, τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της, να βγαίνει από ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της Alcossebre μαζί με έναν άνδρα- ανασύρουν από τα αρχεία τους οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. 

Μία από αυτές ανέφερε πως είχε δει την 3χρονη Μαντλίν, στην πόλη που βρίσκεται περίπου 600 χιλιόμετρα από το σημείο της εξαφάνισης, ενώ έμπαινε σε ένα βαν μαζί με έναν άνδρα, πιθανότατα τον υπ’ αριθμόν 1 ύποπτο, Christian Brueckner. 

 

Σύμφωνα με τη dailymail.co.uk, ο επικεφαλής της αστυνομίας του Λέστερ εξέδωσε ένταλμα μέσω της Ιντερπόλ, με το οποίο ζητά από τις ισπανικές και τις γερμανικές Αρχές να εξετάσουν εξονυχιστικά πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, να μιλήσουν με τυχόν μάρτυρες, αλλά και να παραδώσουν τα στοιχεία για το βαν. 

Βρετανοί αστυνομικοί θεωρούν πως ο 43χρονος Γερμανός ζούσε σε ένα VW T3 Westerfalia βαν στο τουριστικό θέρετρο Praia da Luz της Πορτογαλίας την περίοδο της εξαφάνισης της μικρής.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43