search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38
MENU CLOSE

Ντιμπαλά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: Αισθάνομαι πολύ καλύτερα

08.06.2020 11:51
Ντιμπαλά μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό: Αισθάνομαι πολύ καλύτερα  - Media

 

Το τελευταίο τρίμηνο, ο κορονοϊός έχει προσβάλει αρκετούς ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο. Ενας απ΄ αυτούς, ήταν και ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος αποθεραπεύθηκε. Ο 26χρονος Αργεντινός της Γιουβέντους, νίκησε σε φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε από την FIFA μέσω βιντεοπαιχνιδιού, με 2-0 τον άσο της Τότεναμ, Ντελε Αλι και λίγο αργότερα μίλησε στο «Sky Italia».

«Ναι, είχα τον κορονοϊό, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα. Δεν είμαι στο 100%, αλλά είμαι καλά», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε: «Αρχίσαμε προπονήσεις. Το ποδόσφαιρο επιστρέφει και σύντομα θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Ελπίζω να μπορούμε να διασκεδάσουμε εμείς και να διασκεδάσουμε τους φιλάθλους. Νομίζω ότι θα είναι χρήσιμο, γιατί θα έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, και άνθρωποι σαν εμάς που αγαπούν αυτό το υπέροχο άθλημα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ένα διαφορετικό παιχνίδι κάθε ημέρα».

Η «γηραιά κυρία», επιστρέφει στην δράση στις 12 Ιουνίου για τον ημιτελικό κυπέλλου με την Μίλαν, ενώ η Serie Α θα επαναρχίσει οκτώ ημέρες αργότερα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:38