search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:33
MENU CLOSE

O Αϊβάζης έκανε τη Μαρία Κορινθίου να κλάψει: «Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για όσα πέρασες» (Video)

09.06.2020 11:08
O Αϊβάζης έκανε τη Μαρία Κορινθίου να κλάψει: «Θεωρώ τον εαυτό μου υπεύθυνο για όσα πέρασες» (Video) - Media

 

Στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης με το ζευγάρι να συζητά για θέματα που καθόρισαν τη σχέση τους στον χρόνο.

Μάλιστα, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης συγκίνησε κάποια στιγμή τη σύζυγό του λέγοντάς της για πρώτη φορά ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για την επιλόχειο κατάθλιψη που εκείνη πέρασε μετά τη γέννηση της κόρης τους, Ισμήνης.

«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα… Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο. Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. Όλο αυτό που πέρασες με την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δουλειά σου μετά που σε πήγε πίσω, για μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωσα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος…

Αυτές οι ενοχές και οι τύψεις γύρισαν στη χαρά και στην περηφάνια απέναντι σε σένα. Είσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα και είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ σε σένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την Ισμήνη», εξομολογήθηκε ο Γιάννης, με τη Μαρία να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:31