search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:22
MENU CLOSE

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Κούλογλου: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ

09.06.2020 12:14
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Κούλογλου: Δεν αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Τέλος στις πληροφορίες που τον έφερναν «με το ένα πόδι έξω» από τον ΣΥΡΙΖΑ έβαλε ο ευρωβουλευτής του κόμματος, Στέλιος Κούλογλου.

Με δήλωσή του στο CNN.gr, ο Σ. Κούλογλου ξεκαθάρισε ότι «Δεν έχω καμία πρόθεση, ειδικά αυτή τη στιγμή, να αποχωρήσω από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο δεν έχω πολιτικές διαφωνίες. Ούτε θέλω να βάλω εμπόδια στην προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει μια μεγάλη αριστερή και προοδευτική παράταξη.

Με τους συναδέλφους της ευρωκοινονοβουλευτικής ομάδας διαφωνήσαμε σχετικά με τη δήλωσή μου για την Αριστερά ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι κατ’ ανάγκη και ηθικό.
 
Κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια των οποίων ο συντάκτες αν τηρούσαν στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία θα μπορούσαν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να μάθουν τι έχει συμβεί και τις προθέσεις μου. Δυστυχώς, στην Ελλάδα η δημοσιογραφία έχει απαξιωθεί πλήρως».
 
Οι φήμες για επικείμενη ανεξαρτητοποίηση του Σ. Κούλογλου εντάθηκαν το τελευταίο διάστημα, όταν έκανε αιχμηρό σχόλιο για το Πόθεν Έσχες του Δημήτρη Παπαδημούλη, αλλά και όταν δεν υπέγραψε ερώτημα με το οποίο οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την Κομισιόν να τοποθετηθεί για το α) εάν συμμερίζεται τη γνώμη της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων και β) πώς θα διασφαλίσει ότι τα ευρωπαϊκά κονδύλια που προβλέπονται για την υλοποίηση των προγραμμάτων τουριστικής προώθησης και προβολής των ελληνικών αρχών, δεν θα δαπανηθούν κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10