search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:52
MENU CLOSE

Su-57: Με ανοιχτό το στόμα οι Κινέζοι με το ρωσικό μαχητικό – «Έχει πάει στην… 6η γενιά» (Photos)

09.06.2020 12:26
su-57_a
 
Εγκωμιαστικά σχόλια για το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-57 εξέφρασε Κινέζος ειδικός μιλώντας στο μέσο Sohu, σημειώνοντας πως η Ρωσία έχει σημειώσει «σημαντική πρόοδο», καθώς το Su-57 που ανήκει στην πέμπτη γενιά αεροσκαφών, διαθέτει ικανότητες αεροσκαφών έκτης γενιάς.
 
Νωρίτερα τον Μάιο, το νέο ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο έχει τη δυνατότητα καταστροφής όλων των τύπων στόχων, σε αέρα, έδαφος και θάλασσα, πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές.
 
Ο Κινέζος ειδικός υπογράμμισε την πιθανότητα για εφαρμογή μη επανδρωμένης πτήσης και δυνατοτήτων μάχης με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνολογία που έχει εφαρμοστεί στο Su-57, του επιτρέπει να μεταφέρει το μέγιστο φορτίο, με τον μόνο περιορισμό να έρχεται από τις φυσικές δυνατότητες του πιλότου.
«Ακόμα ένα αεροσκάφος πέμπτης γενιάς έκανε σημαντική πρόοδο, καθώς το ρωσικό Su-57 δοκιμάστηκε για πρώτη φορά. Μη επανδρωμένη πτήση επέτρεψε στο αεροσκάφος να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αεροσκαφών έκτης γενιάς και ο ρωσικός στρατός διέταξε την άμεση παραγωγή του» δήλωσε σε άρθρο ο ειδικός.
 
Οι δοκιμές του Su-57 ολοκληρώθηκαν νωρίτερα τον Μάιο, με το αεροσκάφος να αποδίδει με επιτυχία και να διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις.
 
Τα αεροσκάφη, ικανά να καταστρέφουν όλους τους τύπους στόχων, είχαν παραγγελθεί από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας το 2019.
 
Πηγή: onalert.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:51