search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:48
MENU CLOSE

«I Can’t Breathe» – Το σύνθημα που προστέθηκε στο γήπεδο του Γιάννη στα Σεπόλια (Photo)

09.06.2020 13:21
«I Can

 

O Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του βγήκαν στους δρόμους της Μινεάπολης για να διαδηλώσουν κι αυτοί για τον ρατσισμό και την αστυνομική βία και φυσικά οι άνθρωποι στα Σεπόλια έσπευσαν να σταθούν στο πλάι τους.

Ένα βροντερό μήνυμα κατά του ρατσισμού στέλνεται και από τον αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο των Σεπολίων που έχει τη μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Στο γκράφιτι προστέθηκε το «We Can’t Breathe» και οι φράσεις «Black Lives Matter» και «Μένουμε ενεργοί», μετά από πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής.
 

Το μήνυμα καταδικάζει τόσο τον ρατσισμό, όσο και την αστυνομική βία και αυθαιρεσία που πρόσφατα στα Σεπόλια είχε ως θύματα δυο νέους της περιοχής! «Κάτω ο ρατσισμός και οι διακρίσεις! Όλοι/ες έχουμε ίσα δικαιώματα στη ζωή, την εργασία, την υγεία, την παιδεία! Ας αλλάξουμε την όψη των πόλεών μας! Αυτός ο κόσμος θα αλλάξει! Ο αγώνας συνεχίζεται!», αναφέρει το μήνυμα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:46