search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:42
MENU CLOSE

Bild: Στη Γερμανία το Γουλβς – Ολυμπιακός

09.06.2020 15:50
Europa League: Οριστικά στο «Μολινό» ο επαναληπτικός Γουλβς-Ολυμπιακός - Media

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η Γερμανία είναι το Νο1 φαβορί για να φιλοξενήσει τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των 16 του Europa League, αλλά και το Final-8 της διοργάνωσης

Αυτό σημαίνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της Γουλβς με τον Ολυμπιακό θα γίνει στην Γερμανία. Πρέπει πάντως να τονιστεί ότι σε αυτήν την φάση δεν υπάρχει τίποτα το επίσημο ή το επιβεβαιωμένο.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πηγή που επικαλείται πηγές εντός της UEFA, ο Αλεξάντερ Τσέφεριν είναι πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία του υγειονομικού πρωτοκόλλου με το οποίο διεξάγονται οι αγώνες της Bundesliga και φέρεται διατεθειμένος να δώσει το χρίσμα στην Γερμανία για την τελική φάση του Europa League, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί στην διάσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής στις 17 Ιουνίου.

Σχετικά με τις προτάσεις η πρώτη ζώνη περιλαμβάνει τα γήπεδα σε Φρανκφούρτη, Μάιντς, Χόφενχαϊμ και Βισμπάντεν και η δεύτερη την ζώνη της Βεστφαλίας και τις έδρες των Σάλκε, Κολωνίας, Ντίσελντορφ και Ντούισμπουργκ, όχι όμως της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Σε κάθε περίπτωση ένα ουδέτερο γήπεδο θα είναι αβαντάζ για τον Ολυμπιακό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:42