search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:13
MENU CLOSE

Μπουλντόγκ κατασπάραξε 9χρονο αγόρι ενώ η μητέρα του έκανε χρήση κοκαΐνης σε πάρτι (Photos)

09.06.2020 18:37
Μπουλντόγκ κατασπάραξε 9χρονο αγόρι ενώ η μητέρα του έκανε χρήση κοκαΐνης σε πάρτι (Photos) - Media

 

Μια μητέρα φυλακίστηκε την Τρίτη αφού ο γιος της εννέα ετών δέχθηκε θανατηφόρα επίθεση από σκύλο, ενώ εκείνη έκανε χρήση κοκαΐνης σε κοντινό πάρτι, στη Μ. Βρετανία.

Ο Frankie MacRitchie πέθανε μετά από επίθεση από το αμερικανικό μπουλντόγκ που ανήκε στην 29χρονη Sadie Totterdell.

Η 29χρονη έμενε στο Tencreek Holiday Park στο Looe στην Κορνουάλη και κάλεσε τη 31χρονη μητέρα του αγοριού, Tawnee Willis.

Νωρίτερα, ο Frankie φάνηκε να φυσάει στη μύτη του σκύλου που «δεν του άρεσε».

Τόσο η Willis όσο και η Totterdell ήταν σε πάρτι σε ένα τροχόσπιτο στον ιστότοπο όπου οι καλεσμένοι έπαιρναν ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένου της Willis που πήρε κοκαΐνη.

Ο Frankie έμεινε μόνος με τον σκύλο που ονομάζεται Ουίνστον και κατά τη διάρκεια της νύχτας ο σκύλος στράφηκε εναντίον του κα τον δάγκωσε 54 φορές – αφήνοντάς του τρομακτικά τραύματα.

Ο 9χρονος από το Πλύμουθ αιμορραγούσε μέχρι θανάτου.

H Sadie Totterdell

Ο Frankie έμεινε μαζί με τον Ουίνστον, παρόλο που ο σκύλος είχε δαγκώσει παιδιά στο παρελθόν και είχε ιστορικό ανυπακοής.

Ο Totterdell ομολόγησε ενοχή στο δικαστήριο ότι ήταν η ιδιοκτήτρια / υπεύθυνη ενός σκύλου επικίνδυνου εκτός ελέγχου προκαλώντας τραυματισμό με αποτέλεσμα τον θάνατο. Φυλακίστηκε για τρία χρόνια.

Η μητέρα του φυλακίστηκε για δύο χρόνια αφού παραδέχθηκε ότι παραμελήθηκε ένα νεαρό άτομο, προκαλώντας περιττό πόνο / τραυματισμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:12