search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:11
MENU CLOSE

Στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Ιερώνυμος – Το τηλεφώνημα και το… πρωτόκολλο

10.06.2020 06:03
Σακελλαροπούλου: Ο ελληνικός λαός στέκεται δίπλα στον λαό του Λιβάνου - Media

 

Την ερχόμενη Τετάρτη θα περάσει, σύμφωνα με την Καθημερινή, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος για να συναντηθεί, για πρώτη φορά, με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί, και έχει παρασκήνιο. 

Το τηλέφωνο σήκωσε πρώτη η Πρόεδρος η οποία ζήτησε από τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας τη συνάντηση και μάλιστα πολύ ευγενικά του είπε να πάει εκείνη στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ. Ιερώνυμος επίσης με ευγένεια τόνισε πως θα πάει βάσει του πρωτοκόλλου και θα επισκεφθεί εκείνος το Προεδρικό Μέγαρο και κάπως έτσι ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η συγκεκριμένη σχέση που έχει στόχο να ακολουθήσει την ίδια πορεία με εκείνη που είχε χτίσει ο Αρχιεπίσκοπος με τον προκάτοχο της κ. Σακελλαροπούλου.

Για όσους δεν ξέρουν Ιερώνυμος και Προκόπης Παυλόπουλος συνδέονταν με στενή φιλία και αμοιβαία εμπιστοσύνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:05