search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση για το μπουγέλο στον Χαρδαλιά (Video)

10.06.2020 08:17
Στον εισαγγελέα η παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση για το μπουγέλο στον Χαρδαλιά (Video) - Media

 

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση, μετά την επίθεση που πραγματοποίησε την Τρίτη εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά πετώντας του νερό.

Η Ιωάννα Κουσκούση, στα πλαίσια του αυτοφώρου έμεινε χθες το βράδυ στο κρατητήριο και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί για την πράξη της.

Υπενθυμίζεται ότι η ραδιοφωνική παραγωγός έφτασε κατά τις 4 το απόγευμα χθες στο εστιατόριο όπου γευμάτιζε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μαζί με αστυνομικούς και του ζήτησε να τον πλησιάσει για να βγάλει μαζί του φωτογραφία.

Αντ’ αυτού, του πέταξε νερό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν άμεσα στην σύλληψή της.

Μάλιστα, ο υφυπουργός προχώρησε σε μήνυση εναντίον της καθώς μπροστά στο περιστατικό ήταν και η κόρη του, που είδε την εν λόγω γυναίκα να ουρλιάζει στο πρόσωπό του την ώρα που την απομάκρυναν από το σημείο.

Σε βάρος της Ιωάννας Κουσκούση σχηματίστηκε δικογραφία και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω γυναίκα απασχολεί τις αρχές στην Θεσσαλονίκη.

Κατά την περίοδο της καραντίνας είχε επιτεθεί φραστικά σε αστυνομικούς αλλά και σε πολίτες που έμεναν σπίτι, αποκαλώντας τους «κότες», κατά την διάρκεια ελέγχου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:15