search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:00
MENU CLOSE

Ινδία: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου λεοπάρδαλη – Της έβγαλαν τα νύχια και τα δόντια (Σκληρά videos)

10.06.2020 08:23
Ινδία: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου λεοπάρδαλη - Της έβγαλαν τα νύχια και τα δόντια (Σκληρά videos) - Media

 

Λεοπάρδαλη παγιδεύτηκε σε προστατευόμενη περιοχή και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από όχλο στην περιοχή Γκαουχάρι της Ινδίας ενώ στη συνέχεια και τραβώντας σε βίντεο την κτηνώδη πράξη τους, τη διαμέλισαν και της αφαίρεσαν τα δόντια και τα νύχια.

Τα βίντεο που τράβηξαν οι ίδιοι οι ντόπιοι, έχει προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη, αφού είναι απίστευτη η βιαιότητα με την οποία σκότωσαν τη λεοπάρδαλη και στη συνέχεια τη διαμέλισαν μέσα σε προστατευόμενο δάσος.

Η λεοπάρδαλη που βρισκόταν σε προστατευόμενη περιοχή, αρχικά έπεσε σε παγίδα που της είχαν στήσει κάτοικοι. Οι φύλακες της προστατευόμενης περιοχής έφτασαν στο σημείο και για να την ηρεμήσουν της έριξαν μια βολή με αναισθητικό. Η λεοπάρδαλη, όμως, δεν ναρκώθηκε και μέσα στον πανικό της έφυγε προς άλλη περιοχή του δάσους. Εκεί της έστησαν καρτέρι κάτοικοι , οι οποίοι όπως ήταν επηρεασμένη από το ηρεμιστικό την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου για να της αφαιρέσουν τα δόντια, τα νύχια και τη γούνα της.

Κάτοικοι που δεν συμμετείχαν στην κτηνωδία καταγγέλλουν και τη δασική υπηρεσία ότι άργησε να δράσει, ενώ οι φύλακες υποστήριξαν ότι οι κάτοικοι έστησαν καρτέρι και ακολούθησαν τη λεοπάρδαλη μέσα στην προστατευόμενη περιοχή πριν οι υπάλληλοι καταφέρουν να την εντοπίσουν και να την αποσπάσουν από τα χέρια του όχλου. Με βάση τα βίντεο που οι ίδιοι οι κάτοικοι τράβηξαν έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής έξι άτομα.

Να σημειωθεί ότι το κτηνώδες περιστατικό έγινε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία μιας εγκύου ελεφαντίνας στην Ινδία, την οποία ανατίναξαν δίνοντάς της να φάει ανανά παγιδευμένο με κροτίδες. Είναι το τέταρτο περιστατικό φέτος σε αυτή την περιοχή της Ινδίας, όπου λεοπαρδάλεις σκοτώνονται από λαθροθήρες για να πουλήσουν τα δόντια, τα νύχια και το τομάρι της.

Πηγή: zoon.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:59