search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59
MENU CLOSE

Να, γιατί μέχρι σήμερα σούρωνες λάθος τα μακαρόνια!

10.06.2020 11:13
Να, γιατί μέχρι σήμερα σούρωνες λάθος τα μακαρόνια!  - Media

 

Μέχρι και ο πιο ανίδεος των μαγείρων ή ο πιο τεμπέλης των εργένηδων ξέρει πώς να τα φτιάχνει. Ή μήπως όχι; Όπως φαίνεται όλοι εδώ και χρόνια τα σουρώνουμε με λάθος τρόπο.

Πες αλήθεια. Αποκλείεται να μην σού έχει τύχει να κάψεις τα δάχτυλά σου με το καυτό νερό, ενώ προσπαθείς να σουρώσεις τα ζυμαρικά σου ή να μην σε έχει πιάσει πανικός που δεν βρίσκεις μια καθαρή “γωνιά” στο νεροχύτη σου για να ακουμπήσεις το σουρωτήρι.

Ε, λοιπόν όλα αυτά τα προβλήματα λύνονται εάν ακολουθήσουμε τον τρόπο που υπέδειξε ένας πανέξυπνος χρήστης του Twitter. Πιο συγκεκριμένα, αντί να τοποθετήσει το σουρωτήρι στο νεροχύτη, το βάζει μέσα στην κατσαρόλα και ύστερα σουρώνει το νερό. Έτσι δεν κινδυνεύει από πιθανά εγκαύματα, ενώ τα μακαρόνια μένουν μέσα στην κατσαρόλα για να υποδεχτούν τη σάλτσα και τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.

Πηγή: olivemagazine

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58