search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14
MENU CLOSE

Άνδρας 21 ετών πυροβόλησε και σκότωσε 4χρονο παιδί την ημέρα των γενεθλίων του επειδή… διαφώνησε μαζί του (Video)

10.06.2020 14:11
Άνδρας 21 ετών πυροβόλησε και σκότωσε 4χρονο παιδί την ημέρα των γενεθλίων του επειδή… διαφώνησε μαζί του (Video) - Media

 

Η οικογένεια του 4χρονου Έντζο γιόρταζε τα γενέθλια του μικρού τους γιου. Στην αυλή του σπιτιού στην Μπαιχάντα Φλουμινένσε στο Ρίο, είχε στηθεί ένα πάρτι γεμάτο κέφι και τραγούδια με πολλούς συνομήλικους του 4χρονου. 
Μέχρι που εμφανίσθηκε ο 21 ετών Πέδρο Πεντιτόρ, που έμενε απέναντι και τον οποίο όπως είναι φυσικό ο μκρός Έντζο δεν είχε προσκαλέσει στο πάρτι του. Ο Πέδρο σύμφωνα με τους μάρτυρες πλησίασε, μπήκε στην αυλή, γονάτισε, αγκάλιασε τον μικρούλη και έβγαλε ένα πιστόλι και τον πυροβόλησε. 
Η φωτογραφία που βλέπετε δείχνει τον μικρούλι Έντζο να φοράει μια μαύρη μπλούζα και να κρατάει μια κούκλα του αγαπημένου του Χούλκ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγα λεπτά πριν το φονικό. Σε μια άλλη φωτογραφία βλέπετε πως η σφαίρα τρύπησε την μπλούζα και σκότωσε τον μικρό. 


Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια του μικρού, δολοφονώντας τον, ήταν μεθυσμένος κατά τη διάρκεια του φονικού. Ο ίδιος πρόβαλε τον γελοίο ισχυρισμό πως διαφώνησε με τον μικρό και μεθυσμένος καθώς ήταν δεν ήξερε τι έκανε όταν τράβηξε το όπλο.
Το βίντεο είναι τραβηγμένο λίγα λεπτά πριν τον πυροβολισμό. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:14