search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:36
MENU CLOSE

Ρωσία: Έσπασαν τα πόδια σε λιονταράκι για να μπορούν οι τουρίστες να φωτογραφίζονται μαζί του – Οργή Πούτιν για το περιστατικό (Video)

10.06.2020 15:54
Γενναίος σκύλος δεν δίστασε να τα βάλει με ένα λιοντάρι (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Ρωσία στην περιοχή του Νταγκεστάν. Οι βασανιστές του μικρού λιονταριού του έσπασαν τα πίσω πόδια και μετά το περιέφεραν στις παραλίες για να μπορούν οι τουρίστες και οι παραθεριστές να φωτογραφίζονται μαζί του. Οι βασανιστές του εκτός από αυτό, το άφηναν να λιμοκτονεί και σπάνια το τάιζαν.
Όταν έγινε αντιληπτό το φριχτό αυτό θέαμα από ζωοφιλικές οργανώσεις, έστειλαν επιστολή στον ίδιο τον Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος οργισμένος και σοκαρισμένος διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας  για εγκληματική ενέργεια. 
Ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας μάλιστα διέταξε με έξοδα του κράτους, ομάδα κτηνιάτρων να χειρουργήσουν το λιονταράκι με το όνομα Σίμπα, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη στα οστά του. 
Η επέμβαση πέτυχε και τώρα το μικρό λιονταράκι μαθαίνει επώδυνα μεν, να περπατάει ξανά από την αρχή. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:35