search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56
MENU CLOSE

Ο Μάικλ Τζόρνταν «καρφώνει» και στο ψάρεμα – Επιασε ξιφία 200 κιλών σε τουρνουά αλιείας (Video)

10.06.2020 17:12
Ιορδανία: Πρωθυπουργός και υπουργοί εμβολιάστηκαν με κινεζικό εμβόλιο - Media

 

Tο ψάρεμα φαίνεται πως εσχάτως έγινε ένα από τα αγαπημένα χόμπι του Μάικλ Τζόρνταν. Ο θρυλικός άσος των Σικάγο Μπουλς συμμετείχε με το πλήρωμα του στους 62ους αγώνες αλιείας με την ονομασία Big Rock Blue Marlin που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην πόλη Μόρχεντ της Βόρειας Καρολίνας. Οι αγώνες αλιείας περιλαμβάνουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα με τον νικητή να λαμβάνει το ποσό των 1,1 εκατ. δολαρίων! O ίδιος και η ομάδα του κατάφεραν να ψαρέψουν έναν τεράστιο ξιφία βάρους 200 περίπου κιλών!

«Πάντα ψάχνω μια δικαιολογία για να επιστρέψω στη Βόρεια Καρολίνα. Είναι μια ευκαιρία για να επιστρέψω στο σπίτι μου. Θα ήθελα πολύ να γυρίσω με ένα λίγο μεγαλύτερο ψάρι», δήλωσε μόλις το σκάφος του, το «Catch 23», αγκυροβόλησε στο λιμάνι του Morehead City. Ο Τζόρνταν και το πλήρωμα του βρίσκονται στην 5η θέση κατάταξης των αγώνων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:56