search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου Δευκαλίωνας

11.06.2020 09:00
Πέθανε ο γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου Δευκαλίωνας - Media

 

Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο του Ηρακλείου, εξαιτίας του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Δεκαυλίωνα Μαρκόπουλου που έσβησε μετά από σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» αποχαιρετώντας με τον τρόπο αυτό, τον επιχειρηματία που έφυγε την Τετάρτη, μετά από μακρά ασθένεια, που αντιμετώπισε με θάρρος και αξιοπρέπεια.

«Ο Δευκαλίωνας υπήρξε ένας έντιμος και έξυπνος επιχειρηματίας, ένας ξεχωριστός σύζυγος (ο έρωτας με την κυρία Μάρω είχε αφετηρία τα μαθητικά χρόνια και διάρκεια μία ζωή), ένας στοργικός πατέρας, ένας χαρισματικός ακορντεονίστας, ένας εραστής του ωραίου, ένας ηθικός και ανιδιοτελής ενεργός πολίτης.

Συμμετείχε στην παράταξή μας από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα και κόσμησε τα ψηφοδέλτιά της ως υποψήφιος δημοτικός και διαμερισματικός σύμβουλος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:34