search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Οργισμένος ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα: Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις (Video)

11.06.2020 09:48
Οργισμένος ο πατέρας της Χριστιάνας Μπέτα: Θα μηνυθούν όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις (Video) - Media

 

Οργισμένη είναι η αντίδραση του πατέρα της Χριστιάνας Μπέτα, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η κόρη που απέκτησε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου “έσπασε” την καραντίνα, κάνοντας πάρτι κατά την επιστροφή της από το Λονδίνο, διασπείροντας τον κορωνοϊό.

Ο κ. Τάκης Μπέτας ζήτησε να μεταφερθεί μέσω της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ότι πρόκειται να προβεί σε μηνύσεις σε όποιους διέδωσαν τις εν λόγω “ψευδείς ειδήσεις” με σκοπό να αποκαταστήσει τη φήμη του παιδιού του.

«Είμαι εξοργισμένος. Σκοπός της ζωής μου πλέον είναι να αποκαταστήσω τη φήμη του παιδιού μου. Όσοι έγραψαν ψευδείς ειδήσεις θα μηνυθούν, δεν υπάρχει ούτε ίχνος αλήθειας σε όσα έχουν γραφτεί για την Χριστιάνα» ανέφερε χαρακτηριστικά

Νωρίτερα, ο δικηγόρος τόσο του ιδίου όσο και της κόρης του, κ. Βαγγέλης Ζαμπίτης ανέφερε πως θα υπάρξει συνέχεια σχετικά με την υπόθεση.

«Πέρα από τις μηνύσεις σε όσους μετέφεραν ψευδή ρεπορτάζ, μας προβληματίζει το κοινωνικό στίγμα που υφίσταται η Χριστιάνα Μπέτα. Ενώ το πρώτο κρούσμα κορονοϊού που ιχνηλατήθηκε στην Θεσσαλονίκη προστατεύτηκε, με την πελάτισσα μου συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Στοχοποιήθηκε και φοβάμαι πως η προσβολή θα την συνοδεύει για αρκετό καιρό ακόμα».

Μια μέρα πριν, η γνωστή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου και μητέρα της Χριστιάνας Μπέτα είχε τοποθετηθεί μέσω μια λιτής ανακοίνωσης, τονίζοντας ότι ό,τι γράφτηκε είναι “ανυπόστατο και ψευδές”. Τη δική της απάντηση έδωσε, όμως, και η ίδια η Χριστιάνα Μπέτα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:23