search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο με έναν μπαλτά καρφωμένο στο κρανίο του (Video)

11.06.2020 13:28
Περπάτησε μέχρι το νοσοκομείο με έναν μπαλτά καρφωμένο στο κρανίο του (Video) - Media

 

Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Χουμπέι στην Κίνα τα έχασαν όταν είδαν να ξεπροβάλλει από την πόρτα ένας άνδρας που τρέκλιζε. Ο άνδρας ήταν σοβαρά τραυματισμένο. Είχε καρφωμένο στο κεφάλι του έναν μεγάλο μπαλτά. Από το μέτωπο του έτρεχε αίμα. 
Αμέσως τον έβαλαν για ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι ο μπαλτάς είχε διαπεράσει το κρανίο και για χιλιοστά του χιλιοστού δεν είχε πειράξει τον εγκέφαλο. Ο άνδρας μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο και μετά από μια πολύωρη επέμβαση οι γιατροί κατάφεραν να του αφαιρέσουν το τεράστιο μαχαίρι μέσα από το κεφάλι.
Ο άνδρας μόλις συνήλθε είπε στους γιατρούς ότι μάλωσε με κάποιον στο δρόμο και κουβέντα στην κουβέντα εκείνος πήρε τον μπαλτά και του τον κατέβασε με δύναμη στο κεφάλι. Το θέμα πλέον έχει αναλάβει η τοπική αστυνομία η οποία ερευνά και ψάχνει να βρει τον δράστη του περιστατικού. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26