search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:29
MENU CLOSE

Εκπληκτικό βίντεο: Βρήκαν δυο νεογέννητα κουτάβια πνιγμένα και τα επανέφεραν με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (Video)

11.06.2020 13:59
Εκπληκτικό βίντεο: Βρήκαν δυο νεογέννητα κουτάβια πνιγμένα και τα επανέφεραν με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση  (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στην Ταιλάνδη. Κάποιοι οικοδόμοι εργάζονταν σε ένα εργοτάξιο, όταν ξαφνικά σε μια βαθιά τρύπα με νερό, ένας από αυτούς είδε να επιπλέουν δυο μικρά κουταβάκια.
Ο άνδρας μπήκε στην τρύπα και ανέβασε τα κουταβάκια επάνω εκεί που είχαν συγκεντρωθεί και τον περίμεναν οι συνάδελφοι του. Τα κουτάβια όμως ήταν νεκρά. Πρέπει να τα είχε αφήσει η μητέρα τους και να είχαν πνιγεί λίγα λεπτά πριν. Και αυτό γιατί τα κορμάκια τους ήταν ακόμη ζεστά.
Οι άνδρες δεν τα έχασαν. Άπλωσαν μια πετσέτα στο πάτωμα και με τα δάχτυλα τους άρχισαν να τους κάνουν ΚΑΡΠΑ. (Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση). Τα έφεραν στην παλάμη τους και μεθοδικά άρχισαν να τα τρίβουν να ζεσταθούν και με τα δάχτυλα να τους κάνουν μαλάξεις στο θώρακα. 
Τότε εμφανίσθηκε και η μητέρα τους η οποία κάθισε παράμερα και περίμενε τι θα γίνει γεμάτη αγωνία. Τα λεπτά περνούσαν αλλά οι άνδρες δεν σταματούσαν να προσπαθούν μέχρι που εντελώς ξαφνικά τα κουταβάκια άρχισαν να κουνάνε το κεφάλι τους και να αναπνέουν. Μετά από αυτό οι εργαζόμενοι του εργοταξίου υιοθέτησαν τη μητέρα και τα κουτάβια και τους προσφέρουν στέγη και φαγητό. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03