search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:37
MENU CLOSE

Ραγδαίες εξελιξεις στην «υπόθεση βιτριόλι»: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης της φερόμενης ως ύποπτης (Photos)

11.06.2020 14:01
Επίθεση με βιτριόλι: Ανατροπή στις έρευνες - Ερωτήματα και για συνεργό της κατηγορούμενης (Video) - Media
 
Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης φερόμενης ως ύποπτης για την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, όπως αναφέρει το ethnos.gr
 
Προηγήθηκε η διαδικασία της ανάκρισης στην Υποδιεύθυνση της Ασφάλειας Αθηνών της 35χρονης που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας, η οποία ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με τις πληροφορίες ως η δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι.
 
Η 35χρονη εντοπίστηκε και προσήχθη έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου, ενώ στην τσάντα της εντοπίστηκε μια τηλεκάρτα και μια ξανθιά περούκα.
«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
 
Η προσαγωγή αναμένεται να μετατραπεί σε σύλληψη, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης και τη συμπλήρωση της δικογραφίας που θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Η 35χρονη γυναίκα φέρεται ότι είχε ερωτική αντιζηλία εδω και ένα χρόνο με την 34χρονη Ιωάννα και το χωριό καταγωγής της είναι κοντινό με εκείνο της Ιωάννας.
 
Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών προέκυψε ότι έστελνε μηνύματα στο κινητό της Ιωάννας σε σχέση με κάποιο δεσμό που είχε. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, είναι υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται η Ιωάννα και δεν ήταν στο αρχικό κάδρο των ερευνών των αρχών.
Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει παραδεχθεί εγκληματικές πράξεις ωστόσο φαίνεται ότι οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτήν από τα ψηφιακά ίχνη που άφησε τόσο η χρήση τηλεκάρτας, που χρησιμοποιήθηκε δύο φορές για επικοινωνία με την εταιρεία ραδιοταξί -και για την προπαρασκευαστική ενέργεια και την ημέρα της επίθεσης- όσο και του κινητού τηλεφώνου της.
Στο προφίλ της στο Facebook έχει μόνο δύο φωτογραφίες, εκτός από αυτή του προφίλ της και είναι και οι δύο φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δεν ανήκουν στην ίδια.
 
Σύμφωνα με το news247.gr, μια ερωτική αντιζηλία που δημιουργήθηκε στο παρελθόν -και μάλλον από υπερβολή και εμμονή προς το θύμα- φαίνεται να ήταν το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.
 
Συγκεκριμένα, αφορμή φαίνεται να είχε σταθεί μια διαδικτυακή επαφή στο παρελθόν μεταξύ του θύματος και ενός άντρα, που η ύποπτη φαίνεται να διεκδικούσε. Πρόσθετα, φαίνεται να υπήρξαν και κάποια μηνύματα σε έντονο ύφος για το συγκεκριμένο περιστατικό και το μένος της δράστιδος να κρατούσε για τουλάχιστον έναν χρόνο. Η έρευνα παραμένει σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται και νέες εξελίξεις τις επόμενες ώρες.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:36