search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 15:07
MENU CLOSE

Τσαντάκιας πήγε να κλέψει γυναίκα και εκείνη μπλέχτηκε στις ρόδες της μηχανής – Την έσερνε στο δρόμο (Video)

11.06.2020 14:44
Τσαντάκιας επάνω σε ποδήλατο επιχείρησε να της κλέψει το κινητό και εκείνη άρχισε να τον κυνηγάει και να τον δέρνει με μια ομπρέλα (Video) - Media

 

Το απίστευτο περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας συνέβη στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες στην περιοχή Λόμα Ερμόζα. Μια γυναίκα 46 χρονών επέστρεφε φορτωμένη με σακούλες από το σούπερ μάρκετ, όταν ένας νεαρός με μια κόκκινη μηχανή την πλησίασε.
Αστραπιαία της άρπαξε την τσάντα και πάτησε γκάζι για να φύγει. Όμως η γυναίκα δεν την άφησε. Ο νεαρός προσπαθεί να φύγει αλλά για κακή του τύχη το λουρί της τσάντας μαζί με τη γυναίκα μπλέχτηκαν στην πίσω ρόδα της μηχανής.  
Ο κλέφτης δεν μπορούσε να διαφύγει αλλά και η γυναίκα δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί. Την έσερνε στους δρόμους. Οι σακούλες άνοιξαν και τα προιόντα που είχε αγοράσει χύθηκαν στο δρόμο.
Από τις φωνές της βγήκαν κάποιοι από τους γείτονες στο δρόμο και κυνήγησαν τον νεαρό που για να σωθεί παράτησε το μηχανάκι. Λίγες ώρες αργότερα η αστυνομία τον ταυτοποίησε, τον εντόπισε και τον συνέλαβε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52