search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Στον εισαγγελέα η 35χρονη – Δεν έχει ομολογήσει ακόμα

11.06.2020 17:03
Επίθεση με βιτριόλι: Το μυστήριο με τη διαγραμμένη αναζήτηση στο Google - Media
 
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε η 35χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, το πρωί της 20ης Μαΐου στην Καλλιθέα.
 
Αρχικά, η κατηγορούμενη προσήχθη νωρίς το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα για απείθεια μαζί με τη δικογραφία, και εκείνος θα κρίνει ποιες ποινές θα τις απαγγελθούν.
 
Όπως αναφέρει το news247.gr, η φερόμενη ως δράστης δεν έχει ομολογήσει τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 35χρονη είχε εμμονή με την 34χρονη για ένα προσωπικό θέμα και αυτό φέρεται να ήταν το κίνητρο για την επίθεση με βιτριόλι, ενώ στην κατοχή της βρέθηκαν μια τηλεκάρτα – με την οποία κάλεσε εταιρεία ραδιοταξί – ένα κινητό, καθώς και μια περούκα.
 
Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε δικηγορική εταιρεία και κατοικεί στην περιοχή του Ζωγράφου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία στην οποία εργάζεται είχε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία όπου δουλεύει η 34χρονη, ενώ σημειώνεται ότι και οι δύο γυναίκες κατάγονται από τον ίδιο νομό.
 
Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.
 
Η Αστυνομία διενήργησε σήμερα έρευνα στο σπίτι της 35χρονης και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε κάποια ακόμη στοιχεία τα οποία διερευνώνται.
 
Τι είπε ο δικηγόρος της 35χρονης
Έξω από την Ευελπίδων βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης και ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 35χρονης.
 
Όπως δήλωσε ο συνήγορος: «Απευθύνθηκε στο γραφείο μου η οικογένεια της μέλλουσας να προσαχθεί, όχι ακόμη κατηγορούμενης. Θα λάβει την ιδιότητα εφόσον ασκηθεί ποινική δίωξη από την εισαγγελία. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την υπεράσπισή της. Αποδέχτηκα την παράκληση της οικογένειας αλλά μένει να υπάρξει και η τυπική ανάθεση της εντολής σε μένα από την ίδια ενώπιον του ανακριτή, εφόσον ασκηθεί δίωξη και οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτών».
 
Και συνέχισε λέγοντας: «Μίλησα μαζί της μόνο τηλεφωνικά, μου είπε πως δεν έχει καταθέσει και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Είναι το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή».
 
Ο κ. Κεχαγιόγλου είπε πως δεν έχει το υλικό της δικογραφίας στα χέρια του. Τόνισε πως δεν υπάρχει ποινική δίωξη, συνεπώς ότι λέει στις δηλώσεις του είναι πρόωρο.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:37