search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:26
MENU CLOSE

Άνδρας μηνύει την Apple για ένα τρισεκατομμύριο δολάρια – Δείτε γιατί

11.06.2020 17:35
Άνδρας μηνύει την Apple για ένα τρισεκατομμύριο δολάρια - Δείτε γιατί - Media

 

Μήνυση σε βάρος της Apple, από την οποία ζητά αποζημίωση ύψους ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων κατέθεσε Αμερικάνος πολίτης από το Μιζούρι, παρουσιάζοντας μια παράξενη ιστορία σχετικά με το τηλέφωνό του.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας υποστηρίζει ότι παρέδωσε σε υπαλλήλους της Apple το iPhone του για επιδιόρθωση το 2018 κι εκείνοι του έδωσαν άλλη συσκευή.

Ο ίδιος αναφέρει ότι το iPhone που παρέδωσε για επιδιόρθωση είχε ιδιότητες που δεν έχουν άλλα ίδια μοντέλα της Apple, όπως το να μπορεί να ξεπερνά επιλογές της αρχικής οθόνης.

Μάλιστα, στην αγωγή του αναφέρει ότι τα χαρακτηριστικά αυτά βοήθησαν την Apple να αναπτύξει το iOS 12, δηλαδή μια νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος των iPhone.

Ειδικοί της τεχνολογίας εικάζουν ότι στη συσκεύη του ενάγοντα είχε εγκατασταθεί έκδοση του iOS που δεν ήταν για χρήση από το κοινό και ότι όταν οι υπάλληλοι στο κατάστημα της Apple το διαπίστωσαν, απλώς τη διέγραψαν και εγκατέστησαν την τρέχουσα έκδοση του λειτουργικού.

Ο ενάγων ισχυρίζεται, επίσης, ότι οι υπάλληλοι της Apple τον χαρακτήρισαν ως «τρελό», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η μήνυσή του θα εξεταστεί από τα αρμόδια δικαστήρια και μόνο αν πάρει το ΟΚ θα προχωρήσει η σχετική δίκη.

Πληροφορίες: Yahoo!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15