search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:02
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΡΤ έδωσε πρώτη την πληροφορία για τη σύλληψη της δράστιδας

12.06.2020 05:33
Επίθεση με βιτριόλι: Η ΕΡΤ έδωσε πρώτη την πληροφορία για τη σύλληψη της δράστιδας  - Media

 

Το πρωί της Πέμπτης η Ελλάδα ξύπνησε με τη σύλληψη (προσαγωγή αρχικά) της γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Τα σάιτ πήραν φωτιά και πολλά από αυτά ανέβασαν τη σύλληψη στο πρώτο τους θέμα, ενώ μόνο λίγα το κράτησαν χαμηλά, όπως για παράδειγμα η Καθημερινή που, βέβαια, στην ιεράρχηση των.. θεμάτων της έχει άλλη λογική –ανάλογη με το ύψος της, γενικότερα, και ως εφημερίδα και ως σάιτ.

Ποιος πρωτοπαρουσίασε το θέμα; Το συνήθως καλά ενημερωμένο, γρήγορο (αλλά και πολυσυλλεκτικό) enikos.gr ανέφερε την είδηση αποδίδοντάς της «σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ».

Σε βίντεο από τη ζωντανή πρωινή της δημόσιας τηλεόρασης βλέπουμε ότι ο ρεπόρτερ Κώστας Παπαδόπουλος εμφανίζεται για να δώσει με εξωτερικό συνεργείο το ρεπορτάζ στις 09:03. Λίγο αργότερα ο Αντένα, φαίνεται να παρουσιάζει το θέμα στις 09.07.

Ο Γιώργος Παπαδάκης επικαλέστηκε, κυρίως, τα αναγραφόμενα σε σάιτ –τα οποία βέβαια μπορεί να το πήραν από την ΕΡΤ, αλλά είχαν προσθέσει στοιχεία. Μια περιήγηση που κάναμε στο Διαδίκτυο (όχι, πάντως, σε πάρα πολύ μεγάλη κλίμακα) έδειξε ότι η είδηση αναρτήθηκε αρκετά μετά από το 9:03 της δημόσιας τηλεόρασης. 

Πηγή: harddog-sport.blogspot.com/

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:59