search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Φήμες λένε ότι αυτή είναι η νέα σύντροφός του – «Χολή» από τους followers (Photos)

12.06.2020 09:45
H πράξη του Brad Pitt που δεν θα αρέσει καθόλου στην Αngelina - Media

 

Αποτελεί έναν από τους πιο γοητευτικούς αλλά και πιο ποθητούς άνδρες του πλανήτη. Ο λόγος, φυσικά, για τον Μπραντ Πιτ ο οποίος μετά τις γνωστές σχέσεις του με καλλονές όπως η Αντζελίνα Τζολί, η Τζένιφερ Άνιστον και η Γκουίνεθ Πάλτροου, φαίνεται ότι κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της Alia Shawkat, ηθοποιός επίσης, η οποία, μάλιστα, είναι μικρότερή του κατά 25 χρόνια.

Η Alia δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social, ενώ αρκείται να δημοσιεύει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες.

Πάντως, οι χρήστες στα social media φαίνεται να μην “εγκρίνουν” τη νέα επιλογή συντρόφου του ηθοποιού, με αμέτρητους followers να βγάζουν χολή, σχολιάζοντας  ότι η Alia να δεν έχει την κομψότητα, τη φινέτσα αλλά και την ομορφιά των πρώην συντρόφων του χολιγουντιανού σταρ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55