search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26
MENU CLOSE

Καταγγελία από «Ελ. Βενιζέλος»: Μας είχαν 4 ώρες εντός αεροπλάνου – Τεστ και ξενοδοχείο τα… πρόλαβαν άλλες πτήσεις (Video)

12.06.2020 10:05
Καταγγελία από «Ελ. Βενιζέλος»: Μας είχαν 4 ώρες εντός αεροπλάνου  - Τεστ και ξενοδοχείο τα... πρόλαβαν άλλες πτήσεις (Video) - Media

 

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία δημοσιοποίησε επιβάτης της Eurowings, για πτήση που προσγειώθηκε στην Αθήνα και προερχόταν από το Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Με βάση τα λεγόμενά της, καταδεικνύεται πόσο διάτρητο είναι το πλαίσιο “υποδοχής” των ταξιδιωτών που έρχονται από το εξωτερικό και πόσ ανεπαρκής είναι ο σχεδιασμός με τα ξενοδοχεία φιλοξενίας έως ότου βρουν τα αποτελέσματα των τεστ, εάν βέβαια υπάρχουν για να γίνουν στους επιβάτες….

Όπως αναφέρει η Χαρά Ορφανίδου, οι επιβάτες της πτήσς τους παρέμειναν επί 4 ώρες μέσα στο αεροπλάνο, δεν τηρήθηκε καμία απόσταση ασφαλείας, δεν θερμομετρήθηκαν ενώ φορούσαν μάσκες για συνολικά 10 ώρες. Οι μάσκες ατές κατά τις αρχές είναι το μόνο μέτρο ασφάλειας αλλά όταν κάποιος τις φορά σε κλειστό χώρο επί 10 ώρες μάλλον γυρίζει μπούμερανγκ από υγεινομικής σκοπιάς. 

Όσο για το τεστ και την φιλοξενία σε ξενοδοχεία, κ Χ. Ορφανίδου αναφέρει πως δεν υπήρχαν γιατί έφτασαν πολλά αεροπλάνα μαζί και «έπιασαν τα ξενοδοχεία».

Σημειώνει μάλιστα πως αν και η άφιξή της ήταν στις 6 του μηνός, ακόμα δεν την έχουν ενημερώσει για το αποτέλεσμα του τεστ. 

Ολόκληρη η ανάρτησή της:

Πτήση 06.06.2020 με eurowings..Düsseldorf -Αθήνα.. (κανονικός προορισμός Düsseldorf – Θεσσαλονίκη. Ακύρωση 2 φορές εισητιριου) Μας είχα 4 ώρες μέσα στο αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας κ δν μας άφηναν να βγούμε, απόστασης ασφαλείας δν υπήρχαν δν μας θερμομετρησαν καν φορούσαμε μάσκες για 10 ώρες και ….μετα από 4 ώρες και αναμονή μας άφησαν να βγουμε κ μας πηγαν στο χώρο για να Μας κανουν το τεστ κ κλασικά έπρεπε όπως ξέραμε όλοι μας να μας βάλουν σε ξενοδοχεία μέχρι να βγουν τα αποτελματα…(10 με 24 ώρες) Αλλά ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ δν είχαν χώρο και ελεύθερα ξενοδοχεία γιατί κατέβηκαν ” και καλά” απρόοπτα 3 αεροπλανα και μας έπιασαν τα ξενοδοχεία… Το θέμα είναι ότι επειδή ξέραμε για το ξενοδοχείο όπως και εγώ κ οι υπόλοιποι επιβάτες είχαμε κανονίσει τις επόμενες πτήσεις μας ή μεταφορά μας μετά από 1-2 μέρες… Απλά τραγικά ούτε ένα λεωφορείο κάτι να μας πάει στο σταθμό στο ΚΤΕΛ κατι κάπως… Ταλαιπωρία στο φουλ και πολύ ανχος… Εγώ πετούσα την επόμενη μέρα με εσωτερική πτήση με aegean Αθήνα-Θεσσαλονίκη… Έφτασα σπίτι μ την Κυριακή Θεσσαλονίκη ακόμα δν με έχουν ενειμερωσει κάτι για το τεστ… (μόνη μ κάθομαι για 7 μέρες κατοίκων καραντίνα)

Αυτά…Ητανε το χειρότερο ταξίδι….

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:26