search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22
MENU CLOSE

On air καβγάς του Άδωνι με δημοσιογράφο της Αυγής – «Είσαι άσχετος», «Δε σε φοβάμαι» (Video)

12.06.2020 10:27
On air καβγάς του Άδωνι με δημοσιογράφο της Αυγής - «Είσαι άσχετος», «Δε σε φοβάμαι» (Video) - Media

 

Ανέβηκαν οι τόνοι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον δημοσιογράφο της Αυγής Φοίβο Κλαυδιανό. 

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον Υπουργό για το εάν η κυβέρνηση της ΝΔ έφερε νωρίτερα την ύφεση, καθώς το τρίμηνο του 2019, η οικονομία γύρισε σε ύφεση 0,9% του ΑΕΠ. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ενώ επιτέθηκε στον δημοσιογράφο λέγοντας του ότι στα περί των οικονομικών είναι άσχετος. 

Επικράτησε ένταση για πάνω από 10 λεπτά στο στούντιο με τους δημοσιογράφους της εκπομπής Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου να ζητούν από τους καλεσμένους τους να ηρεμήσουν. 

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν εκφράσεις όπως “είσαι άσχετος”, “δεν σέβεσαι”, “δε σας φοβάμαι”. Στον καβγά συμμετείχε και ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί η εκπομπή γύρισε σε περιόδους κανονικότητας μιας και φιλοξένησε και τα τρία πρόσωπα στο στούντιο. Η αλήθεια είναι ότι οι αποστάσεις δεν κρατούνται και οι παρευρισκόμενοι είναι ο ένας δίπλα στον άλλο. 

Την κανονικότητα αυτή χαιρέτισε ο Δημήτρης Οικονόμου, λέγοντας πως είναι χαρά του που βλέπει τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη από κοντά. 

Δείτε το βίντεο μετά το 16.00 λεπτό 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22