search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:04
MENU CLOSE

Ελβετία: Στα «αζήτητα» χιλιάδες φέρετρα στις αποθήκες γραφείων τελετών λόγω… κορωνοϊού (Photo)

12.06.2020 10:47
ΗΠΑ: «Νεκρή» άνοιξε τα μάτια της σε γραφείο τελετών λίγο πριν... ταριχευτεί  - Media

 

Τα διπλάσια φέρετρα από ότι «συνήθως» παρήγαγαν οι κατασκευαστές στην Ελβετία, λόγω των προβλεπόμενων αυξημένων αναγκών που παρουσιάστηκαν το προηγούμενο διάστημα.

Παρότι, τα κρούσματα και τα θύματα του κορωνοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα στην Ελβετία, η χώρα δεν «έφτασε» ποτέ τα επίπεδα που καταγράφηκαν στην Ιταλία. 

Όμως, ο περιορισμός των κρουσμάτων και ο μειωμένος αριθμός των νεκρών, σε σχέση με άλλες χώρες, έχει προκαλέσει ένα ασυνήθιστο πρόβλημα στα γραφεία κηδειών της χώρας…

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του theLocal, τα γραφεία κηδειών στην Ελβετία έχουν «ξεμείνει» με δεκαπλάσιο απόθεμα σε φέρετρα από ότι συνήθως, κάτι που έχει επιφέρει σημαντική επιβάρυνση στα οικονομικά των επιχειρήσεων τους.

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, αν συνεχιστεί ο ίδιος ρυθμός θανάτων, τόσο από την πανδημία του κορωνοϊού, όσο και γενικότερα, τότε θα χρειαστούν πολλά χρόνια μέχρι να «τελειώσει» το απόθεμα τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02