search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:07
MENU CLOSE

Κατερίνα Μονογυιού: «Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής λόγω δυσλεξίας» (Video)

12.06.2020 10:52
Κατερίνα Μονογυιού: «Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής λόγω δυσλεξίας» (Video) - Media

 

Πληγωμένη δήλωσε η Κατερίνα Μονογυιού για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί λόγω της συλλαβιστικής ανάγνωσής της στη Βουλή λίγους μήνες πριν.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκάλυψε πως μπήκε στον χώρο της πολιτικής με το ζόρι, ενώ περιγράφοντας τα παιδικά της χρόνια, υπογράμμισε ότι μεγάλωσε στο νησί των Ανέμων με δυο ιδιαίτερα αυστηρούς γονείς.

Αναφορικά με την ομιλία που στάθηκε αφορμή για ποικίλα σχόλια, η Κατερίνα Μονογυιού τόνισε ότι ήταν αποτέλεσμα της δυσλεξίας αλλά και διάσπασης προσοχής που έχει, ενώ αυτό που τη στεναχώρησε ιδιαίτερα -υπογράμμισε- ήταν ότι από το γεγονός αυτό πολλά παιδιά με δυσλεξία ένιωσαν θιγμένα.

«Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανατύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς. Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροιδέψουν αν πουν ότι εχουν δυσλεξία» είπε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03