search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Ποια εκπομπή επιστρέφει μετά από τρεις μήνες στο Star

12.06.2020 12:36
Ποιον έμπειρο δημοσιογράφο καλωσόρισε το Star – Τέλος η Κατερίνα Παναγοπούλου (Photos) - Media

 

Επιστρέφει στο Star η εκπομπή «Stars System» μετά από τρεις μήνες απουσίας λόγω των επιβεβλημένων μέτρων για την αντιμετώπιση της επιδημίας του Covid 19.

Μάλιστα, η εκπομπή με παρουσιάστρια την Άση Μπήλιου αλλάζει ώρα προβολής και από τις 14.00 μετατίθεται στις 13.00 το μεσημέρι κάθε Σαββάτου.

Η εκπομπή θα κάνει το ντεμπούτο της αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου, στις 13.00.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του καναλιού:

«Οι καλοκαιρινές εκλείψεις και οι ανάδρομοι πλανήτες διαμορφώνουν ένα πλαίσιο αλλαγών και ανατροπών σε σχέδια, ενώ επηρεάζουν την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Η Άση Μπήλιου εξηγεί ποιες ημερομηνίες και σε ποιους τομείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά και ποια διαστήματα η τύχη θα μας χτυπήσει την πόρτα, ανάλογα με το δεκαήμερο του ζωδίου, που έχουμε γεννηθεί.

Ποιοι θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στα οικονομικά και τα ερωτικά τους και ποιοι θα πρέπει να αποφύγουν δοσοληψίες και οριστικές αποφάσεις; Ποιοι θα δουν τα όνειρα τους να ευοδώνονται και ποιοι θα οδηγηθούν σε ξεκαθαρίσματα, αλλά και σε νέες συνεργασίες; Ποιοι θα συνάψουν νέες σχέσεις και ποιοι θα κλείσουν την πόρτα σε άτομα, που θα επιστρέψουν από το παρελθόν ζητώντας επανασύνδεση;

Αυτά και άλλα πολλά στο «Stars System» το Σάββατο 13.6.20 στις 13:00. »

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15